Podcast & Video

In het kader van het 150-jarig bestaan van de Nieuwe Waterweg maakte ik voor TU Delft en de Resilient Delta Initiative de podcast Geluiden uit de Delta. Langs de Waterweg interviewde ik onder andere transitiedeskundige Jan Rotmans, kunstenaar Sasha Hagens en milieuactivist Henny van der Windt. Luister via je favoriete podcastapp!

Tijdens mijn werk bij de TU Delft maakte ik met collega’s en experts uit de waterwereld de cursus Water Systems Design. Ik was ook het gezicht van de teaser en deed de video-interviews. Bekijk hiernaast de teaser die ik presenteerde.  (Video: Paul Teekenbroek, regie: Raoul de Zwart.)

In 2016 vierde Rotterdam de Wederopbouw. Ik werd door Open Rotterdam geïnterviewd over mijn promotie-onderzoek.

Fotograaf Willem van der Polls stiefdochter Hans schrijft in een schrift, 1932. Nationaal Archief, CC0.

Opinie & Verhalen